Oživení vyhořelého vztahu | Igor

Pro připomenutí pár informací.

30.11.2021 byl odeslán společně s další odborovou organizací návrh kolektivní smlouvy, již máme půlku února roku 2022 a vedení společnosti nadále pokračuje v ignoraci a k zastrašování všech odborových organizací, které ve své společnosti má.

Společnost BDS-BUS, s.r.o. zastupuje právní kancelář https://www.martenek.cz/ se kterou intenzivně komunikuje naše právní zastoupení.O průběhu všech jednání, vás budeme průběžně informovat.

Já, předseda odborové sekce, jsem se po neustálém nátlaku na moji osobu vedením společnosti, rozhodl ukončit pracovní poměr k 28.2.2022 ve společnosti BDS-BUS, s.r.o. .

Nadále, ale pokračuji ve funkci jako předseda, který bude dál zastupovat všechny členy své odborové sekce ve společnosti BDS-BUS, s.r.o a společně s druhou odborovou organizací a právním zastoupením se budeme snažit dotáhnout v platnost návrh kolektivní smlouvy a další rozjednané záležitosti. S tím rozdílem, že teď budu mít i mnohem více času.

Apeluji na všechny členy naši odporové sekce, aby byl z jejich strany včas a řádně hrazený příspěvek odborové organizaci, tak abychom nadále mohli pokračovat v práci ( aby nedocházelo k neustálým připomínkám ze strany společnosti BDS-BUS, s.r.o, že máme nedostatek členů v sekci) popřípadě abychom mohli využít všech benefitů členské základní organizace ( právní zastoupení,výhodný mobilní tarif aj.). Vše co členstvím v odborové sekci získáváte najdete na http://www.zoosdmotol.cz/.V případě, že máte kolem sebe kolegu či kolegyni, kteří by se rádi staly členy odborové sekce,nebo máte nějaké dotazy, tak mě neváhejte kontaktovat na email svoboda@zoosdmotol.cz.

Předseda BDS-BUS-MORAVA